divendres, 13 de setembre de 2013

coaching nutricional

Vols aconseguir metes relacionades amb la teva alimentació i estil de vida?
Et puc ajudar a través de consultes individualitzades.
No parlem d'una dieta, sinó d'un canvi en la manera d'alimentar-te,
conèixer nous aliments i maneres de cuinar, entendre la nutrició i la salut.
Especialitat en dietes vegetarianes i veganes.

Contacta amb mi: estela.bayarri@gmail.com
Més sobre la meva formació, a la dreta d'aquest bloc.
Testimonis, gràcies per les vostres paraules!

Success
Èxit. El camí cap a l'èxit encara s'està construint.
El coaching nutricional és un tipus de coaching especialitzat a ajudar-te a aconseguir metes relacionades amb la teva alimentació i estil de vida. El/la coach t'ajuda a aconseguir l'objectiu que tu et proposis, motivant-te, ajudant-te a traçar el pla d'acció, eliminant creences limitants i donant-te recolzament en tot moment.

No es tracta de "t'has d'aprimar tants quilos", sinó que tu diguis què és el que vols aconseguir i trobis la manera de fer-ho. No parlem d'una dieta, sinó d'un canvi en la manera d'alimentar-te, conèixer nous aliments i maneres de cuinar, entendre la nutrició i la salut.

El coaching nutricional és...
un procés de canvi personal ràpid i eficient que t'ajuda a aconseguir objectius de pes i hàbits d'alimentació i salut ideals que es mantindran d'ara endavant, a aconseguir una manera d'alimentar-te saludable i que et proporcioni tot els nutrients necessaris per a una salut plena i, alhora, gaudir del menjar, dels plats, dels sabors... El coaching nutricional comporta aprenentatge, augmenta l'autoestima i la confiança d'un mateix.


Factors com la falta de confiança, mala planificació, una alimentació incorrecta o desequilibrada, falta de motivació, creences limitants, no prou coneixement de la nutrició i dels hàbits saludables (malnutrició moderna...) són els que han pogut haver influït que no aconsegueixis aprimar-te o menjar tal i com tu voldries. Aquests factors es poden identificar i corregir durant el procés de coaching i trobar solucions. El/la coach t'ajuda a prendre consciència i responsabilitat, a més d'anar dissenyant el pla d'acció, que contindrà activitats escollides per tu mateix/a, la qual cosa farà que siguin més realistes i fàcilment assolibles.

La filosofia del coaching és que tots podem aconseguir tot allò que ens proposem. El/la coach et fa preguntes adequades perquè trobis les respostes encertades. Es tracta de definir bé l'objectiu que vols aconseguir, conèixer i valorar quina és la teva realitat i quina distància hi ha entre la teva meta i la teva situaió present, trobar possibles opcions que t'apropin a l'estat desitjat i, finalment, definir un pla d'acció elaborat a la teva mida. El compromís és molt elevat i tu et fas responsable d'allò que has decidit, per la qual cosa les garanties d'èxit són molt més grans.


No et limites a escoltar les indicacions d'un especialista, el/la coach no et diu el que has de fer, sinó que a través de preguntes, alguna recomanació, i un llenguatge molt positiu que motiva al canvi, et guia perquè per tu mateix/a trobis el camí i aconsegueixis les metes que et proposis en tots els aspectes de la teva vida. Tu marques el ritme sota la seva supervisió. Participes i et responsalbilitzes de les teves accions, actues per aconseguir la teva meta, adquireixes un nivell més alt de consciència, d'autoconeixement i que et fas totalment responsable dels teus canvis.

Els resultats es veuen de seguida, ja que des del principi comences a adquirir uns hàbits alimentaris saludables, una relació nova i positiva amb l'alimentació i que es mantindrà en el temps.


El procés de coaching nutricional permet:
--Entendre la relació de les teves emocions i el menjar.
--Comprendre quins missatges t'envia el cos i com donar-los resposta.
--Desenvolupar la fortalesa que necessites per depurar-te emocionalment i físicament.
--Desactivar patrons nutricionals que ja no necessites.
--Analitzar la teva història nutricional i crear la versió òptima de tu mateix/a.
--Menjar sense ansietat i sense que et dominin els desigs.
--Confiar en la teva intuïció per escollir les millors opcions nutricional per a tu.
--Augmentar el teu nivell d'energia, benestar, equilibri i felicitat.
--Trobar l'equilibri entre l'estil de vida que vols per a tu i les eleccions nutricionals del teu dia a dia.
--Aconseguir una relació saludable amb el menjar per la resta de la teva vida.

[Mireu la imatge success
<<Èxit. No sempre és el que veus>>]

 Tot això i més, i combinat amb les sessions d'assessorament dietètic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada