dimecres, 4 de desembre de 2013

nou web de vida de sabor autèntic!


M'he traslladat al...
nou web de vida de sabor autèntic!

Sunset

Fins aquí la meva estada en el blog que esteu visitant en aquests moments. Vaig començar el mes de febrer de dos mil tretze per escriure reflexions al voltant de l'alimentació i compartir pensaments, idees, consideracions i vivències al voltant de la nutrició i la salut; per parlar de cuina, receptes, aliments i superaliments; per proposar-vos assessorament i coaching nutricionals individualitzats; tot amb una visió humanista, holística, minimalista i sostenible; amb una filosofia vegetariana/vegana, però acollint tothom -vegetarians o no- que volgués gaudir d'una alimentació i salut plenes, per assaborir una vida de sabor autèntic.

Aquesta és la darrera entrada d'aquest blog, però a partir d'ara ja podeu anar al nou web, amb blog, serveis, testimonis i moltes més propostes que, mica en mica, aniré compartint amb vosaltres. Us convido a seguir llegint i compartint des de la nova web de vida de sabor autèntic i també al Facebook i al Twitter

I si per a la primera entrada d'aquest blog vaig escollir el títol d'albada amb la fotografia d'una sortida de sol, aquí en teniu una posta, per acomiadar-nos per aquí. Però igual que els dies, un de nou comença ja després de la mitja nit i el cicle de la vida de sabor autèntic no cessa! Ens seguim a la nova webon ja trobareu les noves (i antigues) entrades del blog. Gràcies a tots els que visiteu i compartiu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada